Historie en filosofie van Viertron BV

Viertron BV, Distributie van betere hifi producten.

Uit de praktijk blijkt dat ruim 30 jaar ervaring met de beste A/V producten door zowel consument als bedrijf meer dan gewaardeerd wordt.

Viertron BV is een ijkpunt in de High-End A/V gebleken. Tot op de dag van vandaag heeft Viertron een aantal zeer exclusieve merken in het pakket. Het pakket bestrijkt twee marktsegmenten, te weten consumenten hifi die traditiegetrouw via het retailer dealernetwerk wordt aangeboden en de custom installation producten die via (electro)installateurs worden aangeboden.

Sommige hifi merken uit het pakket van Viertron, zoals Meridian worden al meer dan 30 jaar met succes door het bedrijf in de Benelux markt vertegenwoordigd. De leveranciers en afnemers weten dan ook dat service in een hoog vaandel staat binnen het bedrijf. Service is echter enkel mogelijk als het kennisniveau over producten en technieken voldoende op pijl wordt gehouden. Niet alleen intern, maar ook daarbuiten, toepasbaar binnen het vakgebied van de betere hifi. Een voorbeeld hiervan is de kennis om de moderne “streaming” audiotechniek succesvol te maken. Speciaal hiervoor geeft Viertron naast producttrainingen ook algemene IP netwerktrainingen aan haar dealers zodat zij in staat zijn een degelijke en kwalitatief goede installatie op te leveren.