Steljes Audio


Steljes Website

Steljes audio maakt aantrekkelijk geprijsde, modern vormgegeven en goed klinkende actieve
luidsprekers. Er zijn drie modellen. Twee zogenaamde boekenplankluidsprekers en een vloerstaand model. Alle luidsprekers hebben ingebouwde digitale versterkers en bieden de mogelijkheid om verschillende bronnen weer te geven.
Steljes audio heeft twee digitale radio’s in het pakket, de SA20 en de SA60. De SA20 heeft naast Bluetooth connectiviteit tevens een DAB/DAB+/FM radio aan boord. De ingebouwde accu heeft een speelduur van circa 10 uur voordat hij opgeladen moet worden. De wekkerfunctie krijg je er gratis bij. De SA60 doet hier nog eens Spotify Connect en internetradio bij en een handig 2,8” TFT display. Beiden verkrijgbaar in het zwart, wit en walnoot.

De welluidende namen Calliope en Erato beschrijven de soundbars van Steljes Audio. Beiden zijn stereomodellen met een 60W versterker aan boord. Naast de optische digitale ingang is er tevens Bluetooth (apt-X) connectiviteit om vanaf een smartphone of tablet te kunnen streamen. De Erato voegt hieraan een draadloos aangestuurde subwoofer toe.

De MS2 van Steljes Audio is een handige en compacte muziekstreamer, uitgerust met WiFi, Spotify Connect, Bluetooth (apt-X) én een analoge en een digitale (optisch) uitgang. Hij doet precies wat je van een streamer mag verwachten. buizenversterker Steljes Audio slaat een brug tussen de technieken van vroeger en nu met hun geïntegreerde, hybride buizenversterker van 2x 30W. De buis zorgt voor het muzikale klankkarakter voor de echte liefhebber, terwijl de USB DAC geschikt is om high res muziekbestanden (tot 96kHz) probleemloos af te spelen. Daarnaast beschikt de buizenversterker over een ingang voor een draaitafel (MM), een analoge lijningang en apt-X Bluetooth.

Steljes Audio Steljes Audio Steljes Audio
Prijslijst Steljes Audio Brochure Steljes Audio Steljes Multiroom

De producten zijn verkrijgbaar via uw hifi dealer of installateur. Raadpleeg de dealerlijst.