Viertron BV | AirTurb
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
17764
page-template-default,page,page-id-17764,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

AirTurb


AirTurb


Tijd om 100% groen te gaan

Iedereen is afhankelijk van elektriciteit. Van het opladen van uw smartphone tot het tanken van uw auto. Onze verslaving aan elektriciteit leidt tot hoge kosten, verhoogde CO2-uitstoot en een tekort aan grondstoffen. Kortom, de vraag naar duurzame energie neemt toe. Daarom introduceren wij de Airturb Model 1.

  • Produceer je eigen Co2 Neutrale groene energie
  • Vrijheid om te plaatsen waar u maar wilt.
  • Minimaal onderhoud

Een schone maar betaalbare oplossing die eenvoudig op elk dak kan worden gemonteerd. Geen zon meer nodig, de wind is er altijd .

Airturb geeft om het milieu en de veiligheid van inwoners. Met dit in gedachten kiezen we materialen die zowel veilig als duurzaam zijn. Wij zijn erin geslaagd een apparaat te maken dat op elk oppervlak kan worden geïnstalleerd.

Het Airturb-model biedt genoeg stroom voor een gemiddeld huishouden met 1/12 van het oppervlak in vergelijking met zonnepanelen. Model one is toekomstbestendig met de helft van de kosten en minimale installatietijd.

Door het Airturb-model te installeren, bespaart u niet alleen de planeet, maar bespaart u ook geld. Met een beleggingsrendement van 4,5 jaar is de andere 10,5 jaar pure winst.

Het genereren van groene energie en een winstgevend bedrijfsmodel zijn moeilijk te combineren. Airturb maakt duurzaamheid betaalbaar en winstgevend.

Het doel van Airturb is om bedrijven en consumenten te voorzien van zelf opgewekte duurzame energie zonder grote investeringen en met minimale inspanning. Ons geheim? De wind!

Ons doel is om iedereen te ondersteunen met een duurzame oplossing die relatief goedkoop is en meer inkomsten genereert voor bijna iedereen over de hele wereld. Voor woningen, off-grid locaties, industriële locaties, landbouw, kantoren en verkeersknooppunten.

Samen met de steun van gemeenten gaat Airturb voor lokale duurzaamheid van zakelijk en particulier onroerend goed.

Bent u of kent u iemand die geïnteresseerd in de AirTurb zou zijn dan kunt u of verder kijken op www.airturb.com of de AirTurb bestellen op www.wooniot.nl