Viertron BV | Jaguar x Viertron tijdens de XFI
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
17442
page-template-default,page,page-id-17442,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Jaguar x Viertron tijdens de XFI

Samenwerking Jaguar en Viertron

Tijdens de XFI rijden wij rond in een fel blauwe Jaguar I-Pace (zie afbeelding hiernaast) welke wij te leen hebben gekregen van Jaguar Nederland, deze Jaguar is uiteraard uitgerust met een Meridian Audio installatie. Iets waar wij zelf alles vanaf weten bij Viertron. Bent u ook geïnteresseerd in Meridian Audio voor in huis, kom dan langs bij onze kamer. Wij zijn altijd in voor een praatje, dus heeft u vragen of ziet u ons rijden wees dan niet bang om even langs te komen!

WORLD CAR OF THE YEAR 2019

De volledig elektrische Jaguar I-PACE is tijdens de uitreiking van de World Car Awards (WCOTY) maar liefst drie keer in de prijzen gevallen. De I-PACE won de overall titel World Car of the Year 2019, maar werd ook verkozen tot de fraaist ontworpen auto ter wereld in de categorie World Car Design of the Year. Daarnaast werd ook de titel World Green Car 2019 gewonnen. De Jaguar I-PACE is het eerste model ooit dat tegelijk drie World Car-titels in de wacht sleept in de 15-jarige geschiedenis van de awards.

Eerder won de I-PACE al de titel European Car of the Year 2019. Ook won hij ruim 60 andere prijzen, waaronder Best Electric Powertrain en Best New Engine, en was hij winnaar in de categorie 350 tot 450 pk bij The International Engine + Powertrain of the Year Awards.

Deze reeks overwinningen voor de I-PACE bevestigt zijn status als de meest geliefde premium elektrische auto ter wereld.

EEN AUDIOBELEVING VAN CONCERTKWALITEIT IN UW JAGUAR

Geniet van uw favoriete muziek met meer helderheid en precisie dan ooit tevoren, dankzij de fantastische audiotechnologie van Meridian. Innovatieve technologieën bieden u de volle en heldere klanken van een live concert, via het audiosysteem met zijn strategisch geplaatste luidsprekers. Met als unieke opties de TrifieldTM-technologie en Cabin Correction, dat zich aanpast aan de diverse oppervlakken en texturen in uw interieur, laat het Britse audiomerk Meridian†† u het ritme van de muziek voelen, met uitzonderlijke klankdefinitie, kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen.