Viertron BV | Meridian
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover
15206
page-template-default,page,page-id-15206,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Meridian Audio


Meridian is het Britse merk met gevoel voor stijl, kwaliteit en waarde.
De ontwerper, Bob Stuart, is de drijvende kracht achter Meridian Audio en het nieuwe formaat MQA. Wereldwijd wordt met ontzag geluisterd naar deze digitale expert, die pure muziek weergeven, volledig MQA compatibel. Het design is tijdloos en de software van bestaande modellen zijn te upgraden naar alle nieuwe ontwikkelingen.

Bij aanschaf van een Meridian Sooloos MC200 streamer kunt u tot 500 stuks Cd’s aanleveren die wij gratis op uw streamer plaatsen zodat u direct van uw eigen muziek kunt genieten. De Media Core 200 is een complete streamer met eigen opslag voor ruim 2000 CD’s, alle internetradiostrations van uw keus en de mogelijkheid voor connectie met de nieuwe streamingdienst Tidal. Vraag naar een demo bij uw Meridian dealer.

Voor upgrade mogelijkheden van bestaande modellen zie dit overzicht.

Wist u dat Meridian ook de huisleverancier is bij Land Rover en Jaguar? Alle modellen van deze tevens Britse autofabrikant zijn uitgerust met de sublieme Meridian Audio installatie. Kijk voor een overzicht op de website van Land Rover.