Viertron BV | Over ons
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Viertron team, Velo, Barendrecht, Marijn nederlof, Sandra Nederlof Viergever
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Over ons

Viertron is een familiebedrijf

Viertron bestaat 40 jaar en is in handen van de tweede generatie binnen de familie. Met heel veel plezier werken wij elke dag met technische apparatuur voor huis-automatisering en beeld & geluid. Een bijzonder marktsegment waar, ook voor ons, veel veranderingen hebben plaats gevonden en nog steeds vinden; van analoge luidsprekers naar actieve digitale speakers, van vinyl en CD naar streaming audio, van 100- volt omroepsystemen naar volledig ingerichte thuisbioscopen en nu naar Smart Homes gewoon bij u in huis.

We werken samen met nieuwe fabrikanten maar ook met fabrikanten van het eerste uur. Fabrikanten die we al 40 jaar kennen. Zij voorzien ons van nieuwe ontwikkelingen, briljante uitvindingen en de mooiste producten. Producten die wij in de Benelux distribueren. Wij zijn trots op onze fabrikanten die steeds weer nieuwe inspiratie vinden om producten te ontwikkelen en te maken.

Wij houden de markt scherp in de gaten en verwelkomen nieuwe fabrikanten als zij producten maken die van meerwaarde zijn voor onze klanten.

Onze product-portefeuille verdeeld zich ruwweg in de twee marktsegmenten, Hifi en Install, deze segmenten kennen veel overlap.

De Hifi wordt traditiegetrouw via de retailer binnen ons dealernetwerk aan u aangeboden en de Custom Installation producten worden via (Electro)installateurs toegepast in grote en kleine projecten.
Meer en meer zien wij hifi-retailers die zich specialiseren in het installeren van thuis-netwerken en u kunnen helpen bij uw huisautomatisering. Ook zien wij verschuivingen bij Electro installateurs die bijscholen en veel meer maatwerk kunnen bieden op het gebied van huisautomatisering en alles wat daarmee samenhangt zoals beeld & geluid.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren maar we kunnen u helpen bij het vinden van de juiste dealer of de juiste installateur die heeft wat u zoekt of een oplossing heeft om uw wens te realiseren.

Wij staan voor de producten die wij leveren en geven dan ook minimaal twee jaar garantie. Dit is alleen mogelijk als het kennisniveau over producten en technieken goed op pijl wordt gehouden, daarom worden ook wij getraind en leren we steeds bij. We  bieden onze dealers en installateurs ook de mogelijkheid om zichzelf te trainen, zodat ook zij op de hoogte zijn van alle laatste en nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden van verschillende producten kennen. Voor producttrainingen of technische trainingen, houd onze agenda en nieuwsbrieven in de gaten.
Wilt ons volgen, dat kan:

Viertron is pas verhuisd

40 Jaar geleden startte Viertron in Rotterdam Lombardije aan de Ridderkerkstraat, dichtbij de haven van Rotterdam. Handig voor de aanvoer van goederen vanuit Engeland over het kanaal.
In 1984 betrok Viertron het zelf ontworpen pand aan het Zuideinde 2-6 in Barendrecht dichtbij Rotterdam op het toen gloednieuwe bedrijventerrein “Dierenstein”. In die tijd compleet op maat gemaakt met eigen magazijn, technische dienst, showroom en kantoor. Nu 33 jaar later zijn wij toe aan een nieuwe werkomgeving die meer past bij deze tijd.
Wij voorzien in de modernste automatisering voor woon- en werkomgevingen, het wordt tijd dat ook wij werken in een Smart omgeving. Een smart omgeving waar muziek, gemak, comfort, veiligheid, maar vooral duurzaamheid centraal staat. Die plek hebben we gevonden….

Per 1 oktober 2017 zijn wij verhuisd naar het Velo bedrijventerrein in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57-40 bij de Oude Maas. Op het Velo terrein werden vanaf 1901 wasmachines gefabriceerd, die werden via de Oude Maas getransporteerd vanuit een eigen haven aan het fabrieksterrein.  In 1973 is het fabrieksterrein omgebouwd tot bedrijventerrein. Een bijzonder bedrijventerrein waar gezocht is naar oplossingen om bijdrage te leveren aan duurzame impact, niet alleen op korte termijn maar juist ook op langere termijn; Sociale duurzaamheid (people), Ecologische duurzaamheid (planet) en Economische duurzaamheid (profit). Voor ons een gezonde nieuwe werkomgeving. We hebben het erg naar ons zin in deze nieuwe omgeving die past bij de visie op ons bedrijf.