Viertron BV | Over ons
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Viertron team, Velo, Barendrecht, Marijn nederlof, Sandra Nederlof Viergever
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over ons

Viertron is een familiebedrijf

Viertron bestaat intussen ruim 40 jaar en is in handen van de tweede generatie binnen de familie. Met heel veel plezier werken wij elke dag met technische apparatuur voor huis-automatisering en beeld & geluid. Een bijzonder marktsegment waar, ook voor ons, veel veranderingen hebben plaats gevonden en nog steeds vinden; van analoge luidsprekers naar actieve digitale speakers, van vinyl en CD naar streaming audio, van 100- volt omroepsystemen naar volledig ingerichte thuisbioscopen en nu naar Smart Wonen gewoon bij u in huis.

We werken samen met nieuwe fabrikanten maar ook met fabrikanten van het eerste uur. Fabrikanten die we al 40 jaar kennen. Zij voorzien ons van nieuwe ontwikkelingen, briljante uitvindingen en de mooiste producten. Producten die wij in de Benelux distribueren. Wij zijn trots op onze fabrikanten die steeds weer nieuwe inspiratie vinden om producten te ontwikkelen en te maken.

Wij houden de markt scherp in de gaten en verwelkomen nieuwe fabrikanten als zij producten maken die van meerwaarde zijn voor onze klanten.

Onze product-portefeuille verdeeld zich ruwweg in de twee marktsegmenten, Hifi en Install, deze segmenten kennen veel overlap.

De Hifi wordt traditiegetrouw via de retail binnen ons dealernetwerk aan u aangeboden en de Custom Installation producten worden via (Electro)installateurs toegepast in zowel grote en kleine projecten.
Meer en meer zien wij hifi-retailers die zich specialiseren in het installeren van thuis-netwerken en u kunnen helpen bij uw huisautomatisering. Ook zien wij verschuivingen bij Electro installateurs die bijscholen en veel meer maatwerk kunnen bieden op het gebied van huisautomatisering en alles wat daarmee samenhangt zoals beeld & geluid.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren maar we kunnen u helpen bij het vinden van de juiste dealer of de juiste installateur die heeft wat u zoekt of een oplossing heeft om uw wens te realiseren.

Wij staan voor de producten die wij leveren en geven dan ook minimaal twee jaar garantie. Dit is alleen mogelijk als het kennisniveau over producten en technieken goed op pijl wordt gehouden, daarom worden ook wij getraind en leren we steeds bij. We  bieden onze dealers en installateurs eveneens de mogelijkheid om zichzelf te trainen, zodat ook zij op de hoogte zijn van alle laatste en nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden van verschillende producten kennen.
Wilt ons volgen, dat kan:

Sinds de oprichting van Viertron b.v. is er bij ons belangstelling voor de historie van elektronica apparaten waarvan de productie al lang geleden is gestopt.
Ons nieuwe pand staat op een van de oudste bedrijven terreinen in Nederland, gelegen in Barendrecht aan het water van de Oude Maas. Dit terrein,
het Velo terrein waar in een ver verleden wasmachines werden geproduceerd, is nu een hightech ontmoetingsplaats voor innoverende bedrijven.

 

De historie van de elektronica industrie krijgt in ons bedrijf aandacht door een ruim drie meter hoge “open vakken kast”.
Hierin is een klein deel van de historische radio en audio apparatuur geplaatst, die sinds de oprichting van Viertron in 1982 is verzameld.