Viertron BV | Pakedge
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
15453
page-template-default,page,page-id-15453,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Pakedge premium networking


IP Netwerk en beheer vanuit de Cloud specifiek voor audio/video en domotica toepassingen.

Met Pakedge heeft u de beschikking over een zeer krachtige oplossing voor IP netwerk installatie en beheer. Zowel hard-wired als Wifi oplossingen zijn voorzien binnen de mogelijkheden van Pakedge. Het mooiste is dat u op afstand de kwaliteit van de netwerkinstallatie kunt monitoren inclusief de apparaten die binnen het netwerk zijn aangesloten. Beheer en onderhoud is nog nooit zo eenvoudig en efficiënt geweest. Prioriteitszone zorgen voor een zorgeloos en optimaal gebruik van uw bandbreedte.
Viertron heeft de producten uit voorraad leverbaar voor installateurs en is tevens beschikbaar voor instructie en training.