Viertron BV | Sound By Sweden
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
17817
page-template-default,page,page-id-17817,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sound By Sweden


Sound By Sweden


Sound By Sweden is een merk met producten gevarieerd in het on- en in-ear segment, verder is het een dochteronderneming van de vertrouwde kabelfabrikant Supra wiens producten altijd garant staan voor kwaliteit. Deze zelfde kwaliteit valt eveneens in de koptelefoons van Sound By Sweden terug te merken, echte Zweedse A-kwaliteit!

Sound By Sweden heeft het tempo van de ontwikkeling op het gebied van oortelefoons verhoogd. Oortelefoons op zich is geen nieuwe technologie, het is al tientallen jaren beschikbaar voor het publiek. Sound By Sweden is er echter van overtuigd dat de ontwikkeling tot nu toe niet dezelfde snelheden heeft gemaakt als andere moderne technologieën. Sound By Sweden is ervan overtuigd om dit te gaan veranderen en hebben ervoor gekozen om het de nieuwe generatie van het geluid te noemen.