Viertron BV | Steljes Audio
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel
15312
page-template-default,page,page-id-15312,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Steljes Audio


Steljes Audio is een relatief jonge fabrikant uit de UK en maakt aantrekkelijk geprijsde, modern vormgegeven en goed klinkende actieve luidsprekers en radio’s. Er zijn twee modellen boekenplankluidsprekers luidsprekers. Beide zijn actief en hebben ingebouwde digitale versterkers en bieden de mogelijkheid om verschillende bronnen weer te geven.

Steljes Audio heeft twee digitale radio’s in het pakket, de SA20 en de SA60. De SA20 heeft naast Bluetooth connectiviteit tevens een DAB/DAB+/FM radio aan boord. De ingebouwde accu heeft een speelduur van maar liefst 10 uur. De wekkerfunctie krijg je er gratis bij. De SA60 doet hier nog eens Spotify Connect en internetradio bij en een handig 2,8” TFT display. Beiden verkrijgbaar in het zwart, wit en walnoot.

Naast de luidsprekers en radio’s is er nog een compacte streamer, een  buizenversterker in een nieuw jasje en twee modellen soundbars.
Kortom een mooie complete moderne set, betaalbare instapaudio waar de kwaliteit u zult verbazen.