Viertron BV | Storm audio
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel
15721
page-template-default,page,page-id-15721,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Storm Audio


Strom Audio is de hardware fabrikant achter het nieuwe en succesvolle emersive cinema formaat Auro-3D®. Betere decodering van Auro-3D® is er niet. Natuurlijk ondersteunt de hardware ook de andere formaten DTS-x en Atmos 3D. Strom Audio heeft naast specifieke cinemaversterkers ook cinema processoren voor zowel thuis gebruik als voor commerciële cinema toepassing.

Wenst u een demo? Wij hebben demo apparatuur voor in uw bioscoop zodat u direct kunt ervaren wat het verschil is. Beleven is weten!