Viertron BV | XFI 2019
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
17416
page-template-default,page,page-id-17416,theme-bridge,bridge-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

XFI 2019

 • bridge-browser-top
  Telefoonnummer

  XFI Audiobeurs

  Koningshof, Veldhoven

  28 – 29 September 2019

  De XFI presenteert al sinds 2010 de allermooiste audio tijdens de XFI premium audioshow.
  Verder is het de  enige onafhankelijke audioshow van de Benelux, het motto van de show luid dan ook “Vernieuwende techniek en geweldig geluid in een persoonlijke en toegankelijke setting”.

  De enige onafhankelijke audio show in de Benelux is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ijkpunt in het Nederlandse audio landschap met meer dan 60 luisterruimtes en honderden merken. Op XFI vind je het volledige scala van audio. Van streaming tot vinyl, van solid state  tot buizen, van personal audio tot kabels en al die andere tweaks die zoveel invloed hebben op de klank van je installatie.

  Iedere editie brengen we ook een uitgebreid programma van sprekers en workshops. Kennis waarmee je de performance van je eigen systeem naar een hoger plan tilt.

  En natuurlijk is er live muziek, de enig echte referentie voor elk systeem. Dit jaar gratis en verspreid over het hele Koningshof!

  Voor kaartverkoop en extra informatie kunt u terecht op  https://x-fi-audioshow.nl/tickets/ 

  Viertron op de XFI

  Wat doet viertron en welke dagen zijn wij aanwezig

  Viertron zal aanwezig zijn op de XFI Audioshow te veldhoven op 28 en 29 september. Hier geven wij demonstraties en uitleg van verschillende producten die door u zelf zijn uitgekozen! Om mee te kiezen welke producten wel of niet in onze stand komen te staan, kunt u op de volgende link https://www.viertron.nl/xfi-stem-poll/ of het plaatje hier naast klikken om in de poll uw keus door te geven. Omdat we niet al onze producten in twee dagen kunnen demonstreren luistreren we graag naar uw voorkeur..