Viertron BV | Acoustic Energy
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel
15287
page-template-default,page,page-id-15287,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Acoustic Energy


Acoustic Energy is een vermaard fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in de UK. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studiowereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit. Als u een hifi liefhebber vraagt naar de eigenschappen van een AE luidspreker dan zal hij antwoorden dat dit makkelijke, muzikale en mooi afgewerkte luidspreker is. In de referentie klasse is er nu ook de befaamde AE1 als actief systeem. AE1 met een goede bron en uw muziek systeem is klaar.
Wie nog minimalistischer wil kan zelfs de nieuwe AE BT2 gebruiken: draadloos via Bluetooth streamen naar een actieve stereo luidspreker. Fijn voor in de keuken, werkkamer of onderweg.


Prijslijst


Dealerlijst