Enjoy your Music 

 Control your Home 

Op maat gemaakte oplossingen bij een stabiele distributeur 


 

Over ons

 

Bij Viertron BV zijn we toegewijd aan het bieden van de beste geluid- & beeldproducten in de Benelux. We werken samen met toonaangevende fabrikanten en een netwerk van vakbekwame en enthousiaste dealers en installateurs om u een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten te bieden. Of u nu op zoek bent naar het ultieme muziekgenot of een Smart Home wilt bouwen, bij ons vindt u een scala aan producten die zich kenmerken door gemak, duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid.

Onze beeld- en geluidproducten behoren tot het hoogste segment van de markt. Van High-End audioapparatuur tot de nieuwste beeld technologieën, wij hebben alles wat u nodig heeft om te genieten van de beste kwaliteit. Wij zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan uw ultieme luister- en kijkervaring.

Met ons uitgebreide installatieprogramma kunnen we u helpen bij het bouwen van uw eigen Smart Home. Onze producten voor domotica zorgen voor een naadloze integratie van alle aspecten van uw huis, van verlichting tot beveiliging. Wij begrijpen dat gemak, duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid belangrijk zijn voor u.

Door onze passie voor beeld- en geluidsproducten van het hoogste niveau en onze toewijding om u te voorzien van de beste producten en services, zijn we uw ideale partner in de Benelux.

Daag ons uit met uw idee, 
Wij helpen u met de beste oplossing.

Meridian AudioAcoustic EnergyPro ControlSupra Cables

 


Sound by Sweden
RTI Control


Araknis


Atoll Electronique


Sound Care Spikes


Loft Sonic
Wattbox


Abitana


OVRC


Pakedge