Een selectie van onze projecten:

Morgan & Mees

Rotterdam

In het voormalig pand van Radio Rijnmond aan de Mathenesserlaan te Rotterdam zit nu het nieuwe boutique hotel van Morgan & Mees. In een aangename ambiance zijn bar en restaurant voorzien van slimme verlichting. Gedurende de dag en avond kunnen verschillende lichtscenes gekozen worden die de sfeer van de horeca ten goede komen. Zelf een kijkje gaan nemen en hapje eten? Wees welkom.

Broeke Elektro was verantwoordelijk voor de implementatie en aansturing middels Digital Strom.
Info: https://viertron.nl/digitalstrom/

Koninklijke Industriële Groote Club

Amsterdam

Tijdens de zomer van 2023 is het lichtplan in de Club vernieuwd. De Clubzaal, Bar, Dameszaal, Hal en de Groote Zaal zijn vanaf nu allemaal voorzien van duurzame LED verlichting. Lichtontwerper Joost De Beij was hierbij verantwoordelijk voor het ontwerp. Joost is lichtexpert en heeft met zijn bureau o.a. (een deel van) het licht bedacht voor het Groote Museum in Artis, de entree van het Concertgebouw, museum het Pieter Teylers Huis en het Stadhuis in Rotterdam. Uitgangspunten bij het ontwerp in de Club waren verduurzaming van de lichtbronnen, respect voor de museale omgeving en een gebruiksvriendelijke toepassing. 
Marvin Casteelen was verantwoordelijk voor de implementatie en aansturing middels Digital Strom

NIO showroom

Rotterdam

Nio is de nieuwe Chinese EV-fabrikant in Nederland en zij bouwden het eerste Nio House, een belevingscentrum, in een bestaand pand in het centrum van Rotterdam. Ontwerp en styling door de vakmensen van MVRDVDigital Strom is gekozen voor de volledige lichtregeling met 6 Dali-gateways die 239 lichtunits aansturen en kroonstenen voor drukknoppen/bewegingssensoren. Een ds-Touch is de interface voor het personeel om alle scenes eenvoudig te bedienen. 
Een project van onze dS-Gold Partner Visser Elektrotechniek.  

B&O Tibosch
Eindhoven

De nieuwe winkel van Bang en Olufsen Tibosch in Eindhoven is prachtig ingericht met de laatste techniek van dit merk.

In de winkel is gebruik gemaakt van een Digital Strom installatie in combinatie met Pakedge.

Hierdoor is o.a. het licht te bedienen via de app van digitalSTROM en via het eigen B&O netwerk en producten. Zo kunnen alle scenes automatisch afgeroepen worden simpel door het gebruik van de B&O componenten.

Pakedge verzorgd een betrouwbaar, snel en stabiel internet- en Wifi-netwerk.


Woning
Rotterdam

Hoe koppel je verlichting, geluid en klimaat op een goede manier met elkaar? Met digtalSTROM!

In dit woonhuis in Rotterdam hebben wij de gehele renovatie van de elektrische installatie op ons mogen nemen, en alle facetten gekoppeld met behulp van Digital Strom.

Snel en simpel en de juiste sferen creëren, en indien gewenst aanpassen.

De installatie is verzorgd door M. Visser Electrotechniek.

Oude molen
Bergschenhoek

Eén van de oude molens aan de watergang in Bergschenhoek is recent van slimme sturing voorzien, Zowel de verlichting als de toegang worden door Digital Strom geregeld.

Omdat de molen in een door koeien begraasd weiland ligt, zijn er twee poorten nodig die op geo-fencing bediend worden.

Mooi om te zien hoe twee compleet verschillende werelden van high-tech sturing en robuuste klassieke woonomgeving samenkomen.


MASTERS EXPO stand Land Rover speelt Meridian Audio

Op de jaarlijkse Masters Expo in de Rai te Amsterdam klinken de hifi klanken van Meridian Audio op de stand bij Landrover Range Rover.

Evenals dat Meridian in de auto’s standaard aanwezig is om de beste audio kwaliteit in de auto te realiseren hebben wij ook dit jaar weer de muzikale sfeer op de stand verzorgd. De 3 zones op de stand: de woonkamer, de patio en de Bar zijn voorzien van actieve Meridian DSP luidsprekers, ondersteund door een actieve DSP sub woofer in de bar. Het geheel speelt vanaf een Meridian 210 met Spotify verbinding.

Douwe Egberts – Enschede

Het Douwe Egberts Café in Enschede opende op vrijdag 17 december 2021 haar deuren.

Het fraaie pand is getransformeerd tot hét café voor koffie, ontbijt, lunch en diner in Enschede.

M. Visser Elektrotechniek heeft de elektrische installatie en verlichting mogen verzorgen, wat volledig gestuurd wordt met Digital Strom.

Foto: Aron Weidenaar


Digital Strom in 92 appartementen Houthaven Amsterdam

Moderne domotica voor 92 appartementen in Houthaven Amsterdam met Digital Strom.

In de Houthaven, een historisch en bruisend gebied in Amsterdam, heeft Viertron B.V. bijgedragen aan de transformatie van deze havenwijk. In samenwerking met Vormbouw en Verweij zijn er 92 appartementen in de nieuwbouw voorzien van innovatieve Digital Strom domotica.


Hotel Estheréa Amsterdam
2USB contactdozen 

Hotel Estheréa in Amsterdam combineert elegantie met moderne voorzieningen. Dit 4-sterrenhotel ligt aan het Singel, dicht bij de Dam. Het biedt 2USB contactdozen in alle kamers en publieke ruimtes.

De installatie van 2USB wandcontactdozen in Hotel Estheréa is uitgevoerd door Hotel installatie Estherea. Deze wandcontactdozen zorgen voor een fijne ervaring tijdens een verblijf in Amsterdam. Met moderne gemakken in een stijlvolle omgeving is dit hotel perfect voor reizigers die comfort en elegantie zoeken.

Coolblue Den Haag achtergrondmuziek

Coolblue, de bekende Nederlandse elektronicaverkoper, opent eind dit jaar een grote winkel in winkelcentrum New Babylon in Den Haag. Met 2600 vierkante meter wordt dit de grootste Coolblue-vestiging tot nu toe. Topman Pieter Zwart noemt het “het paradepaardje van Coolblue”. Het nieuwe winkelconcept belooft anders te zijn dan de huidige acht winkels in Nederland en België.  Hoewel Coolblue nog niet veel details heeft vrijgegeven over het nieuwe winkelconcept, is één ding zeker: de achtergrondmuziek wordt verzorgd door Visser Elektrotechniek. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaardige geluidsinstallaties en zal de muziek naadloos integreren in de winkelervaring.

Domotica & Audio-oplossingen voor “Dutch Mountain” 

Familie Mol koos voor een uniek huis in Laren, genaamd “Dutch Mountain”. Dit cradle-to-cradle huis mixt duurzaamheid met geavanceerde technologie. Viertron B.V. kreeg de opdracht om de domotica infrastructuur te verzorgen met Abitana-producten uit België. Deze oplossingen zorgen voor een soepele integratie van technologie in het dagelijks leven.

Naast domotica was onzichtbaar geluid ook belangrijk. Daarom koos men voor ML Audio | Novasonar uit Duitsland. De stuck luidsprekers van ML Audio | Novasonar bieden uitstekende geluidskwaliteit. Ze integreren volledig in het interieur. Dit zorgt voor een naadloze look zonder concessies aan de geluidskwaliteit.

Openbare Wifi
Co van der Horst, Amstelveen. 

Viertron B.V. heeft een openbare wifi-oplossing geleverd voor Co van der Horst, een design village in Amstelveen. Dankzij dit project hebben klanten nu overal verbinding in het pand met 5 verdiepingen.  Negen partners van Co van der Horst hebben elk hun eigen afgeschermde gedeelte binnen het netwerk. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte werkomgeving voor elke partner, zonder dat hun gegevens toegankelijk zijn voor anderen.  Krijtenberg Sound & Vision uit Amstelveen heeft de uitvoering en installatie van het openbare wifi-project bij Co van der Horst vakkundig verzorgd.  

Winkel muzieksysteem voor Rick Moorman​ House of Men, Amstelveen.

Viertron B.V. heeft een geavanceerd winkel muzieksysteem geleverd en geïmplementeerd voor Rick Moorman | House of Men, een stijlvolle mannenmode winkel in Amstelveen. Een goede muziekweergave zorgt ervoor dat klanten zich prettig voelen en langer in de winkel blijven.  Het winkel muzieksysteem maakt gebruik van een geautomatiseerd streamingsysteem dat bepaalt welke muziek er afgespeeld wordt, passend bij de tijd van het jaar en de tijd van de dag. Dit zorgt voor een dynamische en aangename sfeer in de winkel, wat bijdraagt aan een positieve winkelervaring voor klanten.

Narrowcasting beelddistributie voor SS Rotterdam

Viertron B.V. heeft met succes een narrowcasting beelddistributiesysteem geïmplementeerd op het historische Stoom Schip (SS) Rotterdam. Het systeem zorgt ervoor dat actuele informatie op meer dan 20 beeldschermen, verdeeld over de verschillende dekken van het schip, kan worden weergegeven.  Via een centraal narrowcasting systeem van Smart-e kan vanuit de receptie van de SS Rotterdam elk scherm worden voorzien van de gewenste informatie. Dit biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig actuele informatie te delen met bezoekers en personeel op het schip, zoals evenementen, tijdschema’s en speciale aanbiedingen.

Onze installatie oplossingen:

Novasonar
Pakedge
Araknis
Digital Strom
RTI Control
Wattbox