— SUPRA Cables —Supra Cable uit Zweden is een kabelfabrikant die staat voor no-nonsense kwaliteitsproducten tegen een zeer goede prijs, in zeer herkenbaar Supra-blauw. Alle kabels worden gefabriceerd in de eigen fabriek in Zweden en hebben mede daardoor een zeer hoge kwaliteit.

Wist u dat Supra de uitvinder van de specifieke luidspreker kabel is? Zij waren de eerste met een speciaal samengestelde kabel voor de audio toepassing, tot die tijd werd elektriciteitssnoer gebruikt. Goede luidsprekerkabels zijn vandaag niet meer weg te denken uit een mooi opgebouwde hifi set…

Supra Cables introduceert nieuwe USB-C kabels op High-End München 2024.

Supra Cables, bekend om hun hoogwaardige audiokabels, heeft tijdens de High-End beurs in München drie nieuwe USB-C kabels gepresenteerd. Met de toenemende adoptie van USB-C op een breed scala aan apparaten biedt Supra nu een kwalitatieve oplossing met kabels beschikbaar in lengtes van 1, 2 en 3 meter, elk voorzien van hoogwaardige USB-C connectoren aan beide uiteinden.

Deze zomer zal het assortiment verder worden uitgebreid met een USB-C naar USB-B kabel, speciaal ontworpen voor audio- en studioverbindingen. Veel audiotoestellen beschikken nog over een USB-B aansluiting, terwijl nieuwe computers en laptops voornamelijk USB-C poorten hebben. Deze nieuwe kabel belooft een superieure verbinding te bieden dankzij de achterwaartse compatibiliteit van USB, wat resulteert in uitstekende prestaties.

De nieuwe USB-C kabels van Supra zijn aanzienlijk dunner dan de traditionele USB-A naar USB-B kabels, maar bevatten meer aders. Door gebruik te maken van speciale technieken in de interne geleiders, zijn de kabels dunner en flexibeler, terwijl ze voldoen aan de hoogste specificaties.

De kabels zullen vanaf juni leverbaar zijn en verschijnen dan op de prijslijst. De verwachte prijzen zullen naar schatting vergelijkbaar zijn met die van de huidige USB-A naar USB-B kabels.Fabrikant Website: Supra